nieuws

Hulp bij invullen zelftoets 2008

Archief

Intermediairs die hulp kunnen gebruiken bij het invullen van het self-assessment 2008, kunnen daarvoor komende dinsdagavond terecht bij Bureau D&O in Hoevelaken. “Tijdens de informatiebijeenkomst worden alle vragen doorgenomen en ontvangen de deelnemers praktische modellen en hulpmiddelen die in één keer binnen het kantoor geïmplementeerd kunnen worden”, aldus D&O.

Omstreeks 24 oktober hebben circa 1.800 financieel dienstverleners een uitnodigingsbrief van de Autoriteit Financiële Diensten (AFM) ontvangen voor het self-assessment 2008. "Ook dit jaar gaat het weer om een zeer omvangrijk document met vele detailvragen over de bedrijfsvoering", aldus D&O. Sinds de invoering van de WFD in 2006 heeft D&O al 750 intermediairs geholpen bij het beantwoorden van het self-assessment. De bijeenkomst van komende dinsdag duurt van 18.00 tot 20.30 uur. Deelname kost € 75. Voor meer informatie zie: www.deno.nl/37

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.