nieuws

Hona & Partners (franchiser Finion) failliet

Archief

De Bossche rechtbank heeft het faillissement uitgesproken over de besloten vennootschappen Hona en Hona & Partners in Helmond. Het bedrijf is franchisenemer van de zes (Brabantse) vestigingen tellende Finion-keten.

Hona & Partners (franchiser Finion) failliet

Finion Hypotheken & Financiële Planning (niet te verwarren met de spraakmakende retourprovisieformule Finion uit 2000) werd begin 2005 door Wagner & Partners in het leven geroepen, maar ging eind dat jaar geheel zelfstandig verder. 
De naam Hona is afgeleid van de achternamen van de beide directeuren, Marcel Hoeben en Erik Nabbe. Wie nu met Hona belt, krijgt iemand aan de lijn die zich met 'Finion' meldt. De telefoon staat doorgeschakeld naar het hoofdkantoor van de franchiseorganisatie in Tilburg. De Hona-directie noch de curator waren donderdag voor een toelichting bereikbaar.

Reageer op dit artikel