nieuws

Hona & Partners (franchiser Finion) failliet

Archief

De Bossche rechtbank heeft het faillissement uitgesproken over de besloten vennootschappen Hona en Hona & Partners in Helmond. Het bedrijf is franchisenemer van de zes (Brabantse) vestigingen tellende Finion-keten.

Hona & Partners (franchiser Finion) failliet

Finion Hypotheken & Financiële Planning (niet te verwarren met de spraakmakende retourprovisieformule Finion uit 2000) werd begin 2005 door Wagner & Partners in het leven geroepen, maar ging eind dat jaar geheel zelfstandig verder. 
De naam Hona is afgeleid van de achternamen van de beide directeuren, Marcel Hoeben en Erik Nabbe. Wie nu met Hona belt, krijgt iemand aan de lijn die zich met 'Finion' meldt. De telefoon staat doorgeschakeld naar het hoofdkantoor van de franchiseorganisatie in Tilburg. De Hona-directie noch de curator waren donderdag voor een toelichting bereikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.