nieuws

Hollandse Advies Groep (Hem) failliet

Archief

Hypotheekbemiddelaar Holllandse Advies Groep, gevestigd in het Noord-Hollandse Hem (tussen Enkhuizen en Hoorn), is door de rechtbank in Alkmaar failliet verklaard. Het faillissement is volgens curator Niels Bakker door de Belastingdienst aangevraagd.

De website van deze intermediair van in het bijzonder hypothecaire financieringen en verzekeringen meldt dat er twintig werknemers zijn. Maar volgens curator Bakker zijn die de afgelopen tijd allemaal al afgevloeid. "Omdat ik nog niet met bestuurder Van der Kruk heb kunnen spreken, heb ik echter nog geen idee van de omvang van de schuld of wat de activa zijn, zoals de inventaris", aldus Bakker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.