nieuws

Hans van Bruggen ‘verslaggever’ NOS Journaal

Archief

Op verzoek van het NOS Journaal gaat Hans van Bruggen van hypotheekketen Van Bruggen Adviesgroep de komende maanden verslag doen van de impact van de kredietcrisis op de financiële dienstverlening. Maandag maakte hij zijn debuut.

Hans van Bruggen ‘verslaggever’ NOS Journaal

Van Bruggen Adviesgroep is één van de drie bedrijven die wordt gevolgd door de NOS. De andere twee bedrijven zijn afkomstig uit de retailbranche en de metaalindustrie. De samenwerking met de nieuwszender zal resulteren in verslaggeving op televisie, radio, internet en/of teletekst. Hans van Bruggen, eigenaar en commissaris van Van Bruggen Adviesgroep, treedt op als woordvoerder. Maandag besteedde het NOS Journaal van 18.00 voor het eerst aandacht aan het onderwerp.

Reageer op dit artikel