nieuws

Gratis taxatie

Archief

Nieuwe klanten krijgen bij Marmer Taxaties elke derde woningtaxatie gratis. Marmer wil met deze actie nieuwe klanten extra belonen. Het intermediair kan kiezen om elke derde taxatie gratis aan relaties aan te bieden of voor aanbrengprovisie.

 

Koophuis online

Koophuis makelaars heeft Koophuis Online ontwikkeld, een manier om particulieren te begeleiden die zelf hun woning willen verkopen. De makelaar hoopt op deze manier een nieuwe doelgroep aan te spreken: de doe-het-zelf-woningverkoper. Koophuis Online wil het voor tussenpersonen makkelijker maken de dienstverlening met makelaardij uit te breiden.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.