nieuws

Gerda Spreeuwenberg krijgt VNAB Award

Archief

Gerda Spreeuwenberg, spin in het web bij de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB), heeft de VNAB Award 2008 gewonnen. Zij krijgt de prijs voor de manier waarop zij in de afgelopen 32 jaar actief is geweest voor de brancheorganisatie en haar leden.

"Je loyaliteit en inzet verdient ons aller lof en we zullen in de loop van volgend jaar dan ook node afscheid van je nemen", zo lichtte VNAB-voorzitter Rolf van der Wal de uitverkiezing toe. Spreeuwenberg is de eerste vrouw aan wie de VNAB Award is uitgereikt. De 'beursmannen' Paul Soeteman (Marsh), Kees Krijgsman (Allianz) en René Mandos (Aon) gingen haar voor.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.