nieuws

Florius wint Gouden Spreekbuis

Archief

Onderzoeksbureau Blauw Research heeft de Gouden Spreekbuis uitgereikt aan Florius. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de geldverstrekker die zijn imago bij het intermediair het meest heeft verbeterd.

Florius wint Gouden Spreekbuis

De prijswinnaar wordt bepaald aan de hand van een onderzoek onder hypotheekadviseurs. Er wordt gekeken naar bekendheid, imago, waardering en voorkeur. Naast Florius waren ING (Postbank/ING Bank), Delta Lloyd, BLG en WestlandUtrecht genomineerd.
Opvallend is dat de algemene waardering voor geldverstrekkers het afgelopen jaar is teruggelopen van een 6,7 naar 6,2. De hoogste waardering is weggelegd voor Obvion en Zwitserleven, die allebei een 6,8 kregen van het intermediair.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.