nieuws

Florius: ‘Serviceproviders vallen niet weg’

Archief

“Door het uitkeren van bonussen staat een dikke streep, maar vergoedingen voor uitbestede werkzaamheden zoals volmachtwerkzaamheden mogen nog wel. We blijven dan ook gewoon gebruik maken van serviceproviders”, zegt Florius-directeur Paul van der Meijs.

Florius: ‘Serviceproviders vallen niet weg’

"De verhouding met serviceproviders zal alleen rationeler worden en veel feitelijker gerelateerd. We zijn er niet op uit om de hele keten te herschikken. De link met volume en bonussen verdwijnt, maar we gaan wel gedane werkzaamheden vergoeden. Eerst was het volumegerelateerd, en nu gaan we het op een andere manier doen. Van der Meijs ziet de serviceproviders niet als schakel wegvallen. "De basis van hun inkomstenstroom wordt gewoon anders. Volgens een recent onderzoek van IG&H is de verdiencapaciteit van serviceproviders zeer ruim. Dat lijkt me niet houdbaar."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.