nieuws

Extranet Fortis ASR bedrijfsvriendelijker

Archief

Voor het intermediair dat samenwerkt met Fortis ASR wordt de procedure voor het gebruik van het extranet Cockpit aanzienlijk vereenvoudigd, dankzij de invoering van het digitale Bedrijfspaspoort.

 

Tussenpersonen kunnen nu met één bedrijfscertificaat voor al hun medewerkers toegang krijgen tot het extranet van Fortis ASR. De verzekeraar komt hiermee tegemoet aan een veel geuite wens van met name grotere intermediairbedrijven. Hun administratieve last rondom het beheer van de individuele certificaten wordt hiermee gereduceerd. Fortis ASR zegt de eerste intermediairverzekeraar te zijn die deze faciliteit biedt.

 

  &nbspIn 2006 zou Fortis ASR ook de eerste verzekeraar geweest zijn die het digitale paspoort introduceerde voor het extranet. Dit is een persoonsgebonden certificaat waarmee tussenpersonen kunnen inloggen op het extranet zonder dat daar een gebruikersnaam en wachtwoord voor nodig zijn. Cockpit blijft ook toegankelijk met het persoonsgebonden certificaat.

 

Reageer op dit artikel