nieuws

Expiratiedesk biedt marktplaats voor koopsommen

Archief

De Expiratiedesk introduceert een marktplaats via internet waarbij aanbieders en adviseurs van koopsommen met elkaar zaken kunnen doen. De marktplaats biedt adviseurs drie mogelijkheden: een vergelijking voor direct ingaande lijfrentes, een fiscaal juridische databank en toegang tot het contract-volgsysteem.

De kern van de marktplaats vormt het vergelijkingssysteem. "Hierop is de top acht van verzekeraars van gegarandeerde direct ingaande lijfrentes aangesloten", aldus Expiratiedesk. Voor koopsommen boven de € 100.000 is een aanbestedingsmogelijkheid ingebouwd. Via één druk op de knop kan de adviseur dan dertien aanbieders bereiken voor een concurrerend bod. De verzekeraars kunnen door de koppeling van hun eigen systemen met die van de marktplaats direct tariefwijzigingen invoeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.