nieuws

Elvia wordt Mondial Assistance

Archief

De naam Elvia verdwijnt. Op 15 november wordt de verzekeraar, in het kader van een wereldwijde operatie, omgedoopt in Mondial Assistance. “Een verstandige beslissing, omdat het de internationale herkenbaarheid van ons bedrijf zal vergroten”, aldus algemeen directeur Willem Snijders van Elvia.

Elvia wordt Mondial Assistance

"We zijn al meer dan vijftig jaar actief in de Nederlandse markt onder de naam Elvia", vertelt Snijders, "maar we zijn ook al jaren onderdeel van de Mondial Assistance-groep, die in bijna dertig landen actief is onder verschillende namen. Er is nu besloten om onder één internationaal merk verder te gaan: Mondial Assistance."
Tegelijk met de nieuwe merknaam zal een nieuw beeldmerk worden geïntroduceerd, met een nieuwe slagzin, die ook wereldwijd wordt ingevoerd: 'How can we help'.

Reageer op dit artikel