nieuws

Drie nieuwe gezichten in Allianz-top

Archief

Bij Allianz Nederland zijn Eric Schneijdenberg, Sjoerd Laarberg en Paul Grimberg toegetreden tot de Groepsdirectie. Schneijdenberg (40) is verantwoordelijk voor claims en services, Laarberg (44) voor distributie en marketing en Grimberg (45) voor operations en technologie. Het nieuwe directieteam staat onder leiding van Ron van het Hof (foto), Dirk Schoon blijft de financiële topman.

Drie nieuwe gezichten in Allianz-top

De nieuwe functies vloeien voort uit de nieuwe strategie en bedrijfsstructuur die Allianz Nederland al enkele maanden voorbereidt. "De klant wenst meer verbinding tussen schade, leven en vermogensbeheer en wij zullen de inrichting van ons bedrijf daarop aanpassen. Dit moet in 2012 zijn afgerond", aldus het concern maandagavond.
De drie nieuwe directieleden komen in de plaats van: Kees Krijgsman (neemt na veertig jaar dienstverband zijn prepensioen, maar blijft wel directeur), Paul Versteeg (gaat na 23 jaar Zwolsche Algemeene en Allianz weg) en Lex de Grunt (aan wie een nieuwe positie is aangeboden bij Allianz). "Alle benoemingen zijn voorgenomen benoemingen en moeten worden goedgekeurd door De Nederlandsche Bank", besluit Allianz. 

Reageer op dit artikel