nieuws

Drie nieuwe gevolmachtigden bij Monuta

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft volmachtovereenkomsten getekend met Intrada in Heerjansdam en Actua Assuradeuren in Capelle aan den IJssel. Binnenkort sluit Monuta ook zo’n contract met HJG Verzekeringen, dat kantoren heeft in Bolsward, Workum en Joure.

Van de genoemde volmachtbedrijven is Actua Assuradeuren vooral bekend geworden door een grote portefeuille op het gebied van garantieverzekeringen in wit- en bruingoed. Onlangs verwelkomde Monuta het Hoornse Welke Financiële Diensten als nieuwe arrangementspartner.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.