nieuws

Doeve en Van Wageningen vanavond in Radar

Archief

Algemeen directeur Edzo Doeve van Dela en directeur verzekeringen Peter van Wageningen van Yarden worden vanavond aan de tand gevoeld door Antoinette Hertsenberg van Tros Radar.

Doeve en Van Wageningen vanavond in Radar

De consumentenrubriek heeft zeven minuten durend item over uitvaartverzekeringen waarbij onder meer verborgen camera-opnamen van tussenpersonen van Dela en Yarden worden getoond. Ook Monuta zou aanvankelijk in de uitzending zitten, maar "wij wilden dat alleen als wij ook commentaar mochten leveren op de beelden en dat paste kennelijk niet in het programma.", aldus Monuta. Gezien de inmiddels verkregen informatie vreest de verzekeraar dat product uitvaartverzekering vanavond door de redactie van Radar als een 'onzinnig' product zal worden afgeschilderd. Commentaar op beelden wordt o.a. geleverd door de Nederlandse Mededingings Autoriteit (NMA) die dit jaar onderzoek deed naar uitvaartverzekeringen. De uitzending begint om 20.30 uur op Nederland 1.

Reageer op dit artikel