nieuws

Derde Hypodomus-vestiging geopend

Archief

De derde vestiging van de nieuwe franchiseketen Hypodomus, aan het Emmaplein in Den Bosch, is geopend. Monique Hofland is de franchisenemer.

Derde Hypodomus-vestiging geopend

"Sinds de start merk ik dat de Bosschenaren ons weten te vinden. Men komt massaal af op de vaste prijs € 995 inclusief btw voor de makelaarsdiensten", aldus Hofland. "De combinatie van makelaar en hypotheekadviseur onder één dak wordt als prettig ervaren." Marcel Krop is actief als hypotheekadviseur. Hypodomus biedt klanten een gratis Woongarantie: "Hiermee weet je tot welk hypotheekbedrag je een woning kunt kopen." Na de opening in juli in Rotterdam kwam er in Tilburg (voormalig Huis & Hypotheek) al een Hypodomus-kantoor bij. Foto: Marc Lammers, de trainer van het olympisch dameshockeyteam, opende de derde Hypodomus-winkel. Loïs Kos (6 jaar) won een fiets met haar tekening, die als poster wordt gebruikt in de winkel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.