nieuws

De Hypotheekshop helpt verhuizen

Archief

De Hypotheekshop biedt klanten de mogelijkheid goedkoper verhuisgerelateerde diensten af te nemen. De keten is daartoe een samenwerking gestart met vijf bedrijven.

 

Klanten van De Hypotheekshop krijgen 15% korting op een verhuizing als deze door UTS Nederland wordt uitgevoerd. Daarnaast krijgen klanten een korting van 25% op het gebruik van het digitale verhuisboekje van Verhuisvriend en _ 150 korting op schilderwerk via schildersbon.nl. Is de klant aan een nieuwe keuken toe, dan krijgt hij 60% korting op inbouwapparatuur bij Tulp Keukens en 10% korting op energiezuinige apparatuur bij BCC.

 

  &nbsp"Het kopen van een huis is spannend en stressverhogend voor alle betrokkenen. De verhuizing en inrichting kost altijd meer tijd, geld en inspanning dan vooraf is ingecalculeerd. Om de verhuisstress weg te nemen en de kosten te beperken, zijn wij deze samenwerking aangegaan", aldus Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop.

 

Reageer op dit artikel