nieuws

De Hypotheekadviseur heeft product voor chronisch zieken

Archief

Franchiseketen De Hypotheekadviseur noemt het een nieuw product, maar het is eigenlijk meer een dienst: hypotheken voor chronisch zieken.

De Chronischziekenhypotheek is een initiatief van Ernst Arens van De Hypotheekadviseur-vestiging Lelystad. Arens, zelf diabeticus: "Door eigen ervaringen liep ik tegen onbegrip en vervelende premieopslagen aan bij hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Aangezien ook andere chronisch zieken met dit probleem bleken te kampen, besloot ik me volledig op deze groep te richten."
De Hypotheekadviseur zegt op de website "gedegen kennis van een groot aantal chronische aandoeningen en ziekten te hebben. Hierdoor kunnen we eventuele risico's beter inschatten en een beter onderbouwde hypotheekaanvraag bij de diverse hypotheekverstrekkers indienen."

Reageer op dit artikel