nieuws

De Friesland hekelt hypes in zorg

Archief

Zorgverzekeraar De Friesland, volgens onderzoek van Zorgweb slecht scorend op ‘moderniteiten’, is trots op dat resultaat. “Veel moderniteiten in de zorg draaien om hypes en zaaien onrust en daar zitten mensen helemaal niet op te wachten.”

Univé is volgens Zorgweb de modernste verzekeraar; De Friesland staat op de 19e plaats van 22 onderzochte verzekeraars. "Wij scoren hoog op klanttevredenheid en slecht op moderniteit en daar zijn we hartstikke trots op", aldus bestuursvoorzitter Hans Feenstra. "Het bevestigt onze visie dat mensen helemaal niet zitten te wachten op allerlei hypes. Wij gaan met onze tijd mee, maar op een andere manier. Mensen stappen niet over omdat ze Becel vergoed krijgen. Ze willen een goede dokter die beschikbaar is en ze willen dat de rekeningen op tijd betaald worden."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.