nieuws

DAS biedt mensen ‘crisisadvies’

Archief

Mensen die juridische vragen hebben “naar aanleiding van de komende recessie”, kunnen komende zaterdag kosteloos voor advies terecht bij DAS. De rechtsbijstandverzekeraar zegt zijn telefoonlijnen die dag open te zetten.

Die worden vanaf 10.00 uur bemand door de vierhonderd juristen van DAS. De vragen kunnen betrekking hebben op arbeidsovereenkomsten, vermogen, pensioen en de koop of verkoop van een huis of andere producten. Onder het motto 'Effe DASsen' wordt de actie met advertenties in kranten en op de radio aangekondigd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.