nieuws

DAK: inhouding provisie bij ons minimaal

Archief

Coöperatie DAK betaalt vrijwel alle provisie volledig door aan de aangesloten kantoren, zo meldt het bedrijf aan de leden. “In 2007 is omgerekend per gepasseerd hypotheekdossier nog geen 0,15% bonusprovisie ingehouden en is overige bonusprovisie tezamen met de volledige reguliere provisie aan de gebruikers doorbetaald.”

DAK: inhouding provisie bij ons minimaal

Daarnaast is DAK naar eigen zeggen nooit in de hoogste staffel voor volumebonussen ingedeeld "en wij hebben ook niet voor veel geld bedrijven overgenomen om extra te kunnen profiteren van volumebonussen". Andere serviceproviders ontvingen vorig jaar vaak ruim 0,25% meer. "Desondanks betalen wij tot op heden over het algemeen wél de meeste provisie door."
DAK denkt te zullen profiteren van de afschaffing van volumebonussen in 2009. "Wij kennen immers geen financieringslasten van overgenomen bedrijven die moeten worden terugverdiend."
Zie ook:
Serviceprovider soms goed voor helft provisie
BLG: bonus lager dan 0,8%

Reageer op dit artikel