nieuws

Centropolis start Smartselector Uitvaart

Archief

Centropolis, een inkooporganisatie die zich toelegt op uitvaartverzekeringen, start het softwareprogramma Smartselector Uitvaart. Daarmee zijn in acht ‘adviesstappen’ polissen te sluiten van de verzekeraars Dela, Monuta, Yarden, Cardif en Reaal. Per 1 januari komt daar Facultatieve bij.

Centropolis, eigendom van Vienalis, gaat ook 275 'kavels' van 25.000 huishoudens verhuren aan tussenpersonen die daarmee in dat gebied het alleenrecht krijgen op de verkoop van uitvaartpolissen. Volgens directeur Dirk van den Berg heeft zijn bedrijf op dit moment 110 tussenpersonen in portefeuille.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.