nieuws

Autopolis van Voogd & Voogd voor malusklanten

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft het assortiment huismerken uitgebreid met de AutoPerspectiefPolis. Deze autoverzekering is ontwikkeld voor bestuurders die als gevolg van één schade een malusregistratie hebben.

De AutoPerspectiefPolis past in het beleid van Voogd & Voogd om in de autoverzekeringsmarkt ook oplossingen te bieden voor niches en bijzondere risico's.
Voorwaarden voor acceptatie zijn onder meer dat de aspirant-verzekerde tenminste drie jaar in het bezit is van een rijbewijs en er geen bijzonderheden zijn geconstateerd bij schade, zoals roekeloos rijgedrag, opzet, alcohol en/of drugsgebruik. Ongeacht het aantal rekenkundige malusjaren wordt de verzekering ingeschaald op één trede lager dan de normale inschalingstrede.

Reageer op dit artikel