nieuws

Auto hoofdprijs Unigarant-fietsactie

Archief

mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers uit Den Dungen de sleutels van een Hyundai i10, Deze auto, inclusief een jaar verzekering, was de hoofdprijs van een fietsverzekeringsactie die ANWB-dochter Unigarant tussen mei en augustus organiseerde voor de aangesloten rijwielhandelaren

Doel was de verkoop van 3- en 5-jaars fietsverzekeringen te stimuleren. De actie was een succes volgens Unigarant, want bijna de helft van de aangesloten rijwielhandelaren sloot "significant" meer fietsverzekeringen af.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.