nieuws

ASR dekt bedrijfsschades in natura

Archief

‘Bedrijfsschade in natura’ is een nieuw concept van ASR Verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf. In geval van een calamiteit zorgt de verzekeraar ervoor dat de getroffen onderneming zo snel mogelijk weer operationeel is.

Bij schade biedt de maatschappij, in het eigen bericht nog steevast Fortis ASR genaamd, het verzekerde bedrijf servicegaranties. Een expert maakt binnen 48 uur een plan van aanpak en regelt zaken zoals nutsvoorzieningen, computers, software, telecomaansluitingen en communicatie richting personeel en leveranciers en eventueel binnen een week vervangende bedrijfsruimte.
Tot 1 juni 2009 krijgen mkb'ers 10% korting op zowel de Bedrijfsschadeverzekering als de Extra kostenverzekering. Die laatste dekt extra kosten die een bedrijf moet maken om te herstarten, zoals huur van bedrijfsruimte en ict-apparatuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.