nieuws

Allsecur

Archief

Allianz-dochter Allsecur is volgend jaar hoofdsponsor van de AutoRAI, die van 1 tot en met 11 april in Amsterdam plaatsvindt. "Met de sponsoring van AutoRAI 2009 kunnen we onze doelgroep goed bereiken en bewust maken van de verschillen in dekkingen en premies die er bij autoverzekeringen zijn", aldus Johan van den Neste, marketingmanager van Allsecur.

 

Verzekeringsfraude

Een 37-jarige bouwondernemer uit Nieuw-Amsterdam is door de politierechter in Assen veroordeeld tot een werkstraf van 40 uur voor een poging om verzekeraar Delta Lloyd op te lichten. Na een inbraak voerde de man veel meer op dan er daadwerkelijk was gestolen. Delta Lloyd heeft de man geroyeerd, op de ‘zwarte lijst’ gezet en aangekondigd de gemaakte onderzoekskosten -ruim _ 2200- op de ondernemer te verhalen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.