nieuws

Agis lanceert polis voor Weight Watchers

Archief

Agis heeft een collectieve zorgpolis ontwikkeld voor mensen die willen afvallen via de Weight Watchers-methode. Wie een voor hem of haar gezond gewicht behaalt en behoudt, krijgt premiekorting. Aanvragen worden zonder medische keuring geaccepteerd.

Agis lanceert polis voor Weight Watchers

De Achmea-zorgverzekeraar richt zich met de Gezond Gewicht Polis op de vernieuwde cursussen en het online programma van Weight Watchers. "Deze polis focust namelijk op een gezonde leefstijl in plaats van in korte tijd veel gewicht verliezen met vaak een tijdelijk effect." Verzekerden krijgen 5% korting op de premie voor de basisverzekering en de aanvullende (tandarts-)verzekering. Jaarlijks wordt tot € 100 jaar vergoed van de Weight Watchers-curssusgelden. Verzekerden die een op basis van de body mass index berekend gezond gewicht bereiken, krijgen in het volgende kalenderjaar 10% korting op de aanvullende polis. "Om het streefgewicht en de nieuwe leef- en eetgewoonten op verantwoorde wijze te kunnen vasthouden, mag iedere polishouder zes gratis stabilisatiecursussen volgen bij Weight Watchers."

Reageer op dit artikel