nieuws

‘Agis heeft beste inkoopbeleid’

Archief

Zorgverzekeraar Agis zou volgens een onderzoek van de Consumentenbond, de ouderenbond Anbo en de patiëntenfederatie NPCF het inkoopbeleid het best op orde hebben. Multizorg (onder meer ONVZ, Fortis en DSW) staat onderaan.

De onderzoekers rangschikken CZ en Zorg en Zekerheid als tweede en Uvit als derde. Eén van de conclusies is dat zorgverzekeraars bij het contracteren van ziekenhuizen en andere zorgverleners meer oog voor de kwaliteit van de zorg hebben dan afgelopen jaar. Zo krijgen verzekerden meer informatie over de gemaakte afspraken en worden kwaliteitsargumenten van patiënten- en consumentenorganisaties vaker meegewogen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.