nieuws

Agis-collectiviteit voor supporters FC Utrecht

Archief

Supporters van erediviseclub FC Utrecht kunnen een collectieve zorgverzekering bij Agis sluiten. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht- Vitesse zijn de contracten ondertekend.

"Als dé voetbalclub in de Utrechtse regio en de grootste zorgverzekeraar (Agis maakt deel uit van Achmea, red.) zijn FC Utrecht en Agis zich bewust van hun maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid en willen zij waar mogelijk samenwerken op dit gebied. Concreet moet de samenwerking een actieve en gezonde levenstijl onder de Utrechtse bevolking bevorderen", aldus beide partijen. De collectieve verzekering biedt korting voor deelnemers op de basis- en aanvullende verzekeringen van Agis. Daarnaast wordt onder meer een voetbalclinic met voetballers uit de selectie van FC Utrecht georganiseerd voor deelnemers.
Foto: FC Utrecht-voorzitter Jan Willem van Dop en Agis-directeur Dieneke Mandema zetten hun handtekening.

Reageer op dit artikel