nieuws

AFM waarschuwt voor illegale kredietaanbieders

Archief

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwt consumenten voor een tiental kredietaanbieders. Zij moeten niet op aanbiedingen ingaan, omdat deze bedrijven in Nederland actief zijn zonder vergunning.

AFM waarschuwt voor illegale kredietaanbieders

De AFM heeft van consumenten meldingen ontvangen over deze kredietaanbieders. Die vroegen de klanten eerst een verzekeringspremie over te maken, voordat tot uitbetaling van de lening kon worden overgegaan. Nadat de premie was gestort, werd er echter niets meer van de aanbieders vernomen. Het gaat om: Trident Finance, Impact Finance, é.Finance, Artchamae Phohon, Credit Emporium, Assamaa Sehtjhuu, Aschama Sehtjuu, Azzama Saethjou, Credit Fides Services, en Far East Credit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.