nieuws

Afhandeling letselschade sneller via iLetsel.nl

Archief

De afhandeling van letselschadezaken kan sneller en overzichtelijker, stelt Hans Noordsij, die daartoe  www.iletsel.nl  in het leven heeft geroepen. Slachtoffers, belangenbehartigers, medisch adviseurs en verzekeringsmaatschappijen kunnen daar één elektronisch dossier aanmaken en bijhouden.

Letselschaderegelaar Noordsij: "Letselschadeslachtoffers krijgen nog steeds te maken met een hoop gedoe. Met één elektronisch dossier kan de klant zijn eigen zaak volgen en kunnen alle partijen alle informatie verzamelen: van de schadeformulieren tot de medische rapporten, van schadeposten tot notities van gesprekken. Het dossier is afgeschermd en alleen met een digitaal paspoort te raadplegen door de betrokken partijen. Noordsij werkt zelf al een jaar met iLetsel. "Of men nu massaal belangstelling gaat tonen, is niet zozeer van belang. Het is geen commercieel initiatief", aldus Noordsij. Hij wil wel de ontwikkel- en onderhoudskosten terugverdienen. "Maar dat is het dan."

Reageer op dit artikel