nieuws

Afab presenteert nieuw bedieningsmodel

Archief

Afab Serviceproviding heeft een nieuw bedieningsmodel ontwikkeld. Daarin is rekening gehouden met het wegvallen van bonusprovisies na 1 januari. Afab is met de labels Sterck, Financiële Service Desk, PensioenPoint, Quarré, ViaFeria en Xtensive marktleider onder de serviceproviders.

De introductie van het nieuwe 'bedieningsmodel' vindt op 10 en 11 december plaats in Studio 22 in Hilversum onder de titel 'Samen op weg in 2009'. De bijeenkomsten staan ook open voor niet bij Afab aangesloten bemiddelingsbedrijven. Volgens Afab bestaat er onder het intermediair grote behoefte aan concrete antwoorden op vragen over de nieuwe beloningswetgeving en de wijze waarop de serviceprovider hierop inspeelt.
Inschrijven kan tot 5 december. Niet aangesloten kantoren kunnen een e-mail sturen aan: lvandenbosch@afabholding.nl.

Reageer op dit artikel