nieuws

Aevitae splitst organisatie

Archief

Intermediairbedrijf Aevitae gaat de organisatie per 1 januari splitsen in het volmachtbedrijf Aevitae Insurance Services en de consultancytak Aevitae Consulting. Daarmee kan volgens directeur Harry Laeven beter invulling worden gegeven aan de groeistrategie van het bedrijf.

Aevitae splitst organisatie

Aevitae, vooral groot in zorg- en inkomensverzekeringen, behoort met een omzet van € 23,5 mln tot de twintig grootste intermediairbedrijven van ons land. Participatiemaatschappij Waterland heeft sinds mei een meerderheidsbelang in het Eindhovense bedrijf. "Door deze splitsing zijn wij meer in staat om ons vanuit onze administratieve organisatie onafhankelijk met onze dienstverlening te richten op andere intermediairs en eventueel verzekeraars. Het is de bedoeling om naast autonome groei vanuit het consultancybedrijf en de
buy and build-strategie, eveneens groei te realiseren vanuit de administratieve ondersteuning van het intermediair- en verzekeringskanaal."
Aevitae verwacht komend jaar de zorgportefeuille tot zo'n 250.000 verzekerden uit te breiden. Wim Engels en Peter Kleij (voorheen VGZ/Uvit) gaan de volmachttak leiden.

Reageer op dit artikel