nieuws

Zorgpremies ONVZ niet omhoog

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ houdt de premies voor zowel de basis- als de aanvullende verzekeringen het komende jaar gelijk. “Stabiliteit is ons uitgangspunt voor 2009”, stelt directievoorzitter Erno Kleijnenberg.

ONVZ's premie voor de basisverzekering blijft netto € 95,06 per maand. "En de dekking verandert nagenoeg niet", voegt de maatschappij hieraan toe. ONVZ blijft vasthouden aan het restitutiemodel. Kleijnenberg: "Bij ons staat de vrije keuze voorop. Wij gaan voor de meest geschikte, kwalitatieve zorg voor onze klanten. Zo snel en zo dichtbij mogelijk."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.