nieuws

ZekerheidsCombinatie Detailhandel ook als standaardpakket

Archief

Nationale-Nederlanden biedt winkeliers naast de maatwerkoplossingen binnen de ZekerheidsCombinatie Detailhandel voortaan ook een standaardpakket verzekeringen aan, onder dezelfde naam.

ZekerheidsCombinatie Detailhandel ook als standaardpakket

Ondernemers kunnen uit de verschillende verzekeringen van de ZekerheidsCombinatie Detailhandel hun eigen (maatwerk-)combinaties samenstellen. NN heeft nu enkele van de vaak gekozen basisverzekeringen bij elkaar gezet in een standaardcombinatie en tegelijk de dekking verruimd. Door de standaardisatie kan ook de premie omlaag. Een verzekering tegen inbraken en overvallen zit in het standaardpakket, maar ook een rechtsbijstand- en een aansprakelijkheidsverzekering. Verder is schade aan goederen en inventaris door wateroverlast standaard meeverzekerd.

Reageer op dit artikel