nieuws

ZekerheidsCombinatie Detailhandel ook als standaardpakket

Archief

Nationale-Nederlanden biedt winkeliers naast de maatwerkoplossingen binnen de ZekerheidsCombinatie Detailhandel, voortaan ook een standaardpakket aan, onder dezelfde naam.

 

Ondernemers kunnen al sinds 2000 uit de verschillende verzekeringen van ZekerheidsCombinatie Detailhandel hun eigen (maatwerk-)combinaties samenstellen. NN heeft nu enkele van de vaak gekozen basisverzekeringen bij elkaar gezet in een standaardcombinatie voor de kleinere ondernemers (tot 10 fte personeel en een inventaris van maximaal _ 300.000) en tegelijk de dekking verruimd. Door de standaardisatie kan ook de premie omlaag.

 

"Landelijk zien we dat overvallen en inbraak een steeds grotere schadepost worden voor winkeliers", aldus NN. Een verzekering tegen inbraken en overvallen zit dus in het standaardpakket, maar ook een rechtsbijstand- en een aansprakelijkheidsverzekering. Verder is schade aan goederen en inventaris door wateroverlast standaard meeverzekerd. Ondernemers die dat willen kunnen overstappen van maatwerk naar de nieuwe goedkopere standaard.

 

Reageer op dit artikel