nieuws

Zakenreispolis De Goudse goedkoper

Archief

De Goudse heeft de dekking van de Top Zakenreisverzekering verbeterd en vereenvoudigd. De annuleringsdekking is verhoogd tot € 5.000 en kan worden verhoogd tot € 10.000. Nieuw is de optionele dekking voor een zaakwaarnemer. Bovendien is de premie verlaagd met gemiddeld 30%.

Als een ondernemer tijdens een zakenreis uitvalt, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeluk, kan een zaakwaarnemer kosteloos overkomen. Andersom kan het ook voorkomen dat de ondernemer met spoed moet terugreizen omdat zijn zaakwaarnemer in Nederland uitvalt. Ook deze kosten zijn dan gedekt. De Top Zakenreis-verzekering is ook geschikt voor privéreizen. Voor € 60 is er dekking voor het gehele gezin.
De Goudse heeft een speciale website geopend (www.topzakenreis.nl)  waarop de ondernemer een testje kan doen om te zien of hij voldoende verzekerd reist.
Tot eind maart wordt voor iedere nieuwe polis een bedrag overgemaakt naar Climate Neutral Group. Zowel de verzekerde ondernemer als het intermediair reist hierdoor 1.000 km geheel klimaatneutraal.

Reageer op dit artikel