nieuws

Woonlastenpolis eerste product eigen Afab-lijn

Archief

Onder de naam ‘Waerdevol’ wordt bij serviceprovider Afab een reeks financiële producten ontwikkeld ten bate van het intermediair aangesloten bij Xtensive, FSD, Quarré, PensioenPoint en ViaFeria/StercK. Het eerste Waerdevol-product is een woonlastenverzekering.

Woonlastenpolis eerste product eigen Afab-lijn

De Waerdevol Woonlastenverzekering is volgens Afab gestoeld op de meest uitgebreide definitie van arbeidsongeschiktheid. Het gaat hierbij niet alleen om op foto of scan te herkennen ziektes, maar ook om ziektes met een voor de arts herkenbaar klachtenpatroon, zoals whiplash, burn out, RSI en gewrichtsreuma. "Hierdoor wordt geen enkele ziekte uitgesloten." Als risicodrager fungeert Bovemij.
“De premie voor de Waerdevol Woonlastenverzekering kan gerekend worden tot één van de scherpste in de markt”, aldus Afab, die verwijst naar een vergelijkend overzicht in de november-editie van de Geldgids (Consumentenbond). De premie kan per maand of per koopsom worden betaald, maar indien gewenst ook in combinatie van maand- en koopsompremie.

Reageer op dit artikel