nieuws

‘We zijn gezonder dan ooit te voren’

Archief

Zorgverzekeraars zijn medeveroorzakers van het onrustgevoel dat veel mensen over hun eigen gezondheid hebben. Dat beweert bestuursvoorzitter Hans Feenstra van De Friesland Zorgverzekeraar.

Feenstra zegt zich zorgen te maken dat veel mensen zich ongezonder of zieker voelen „dan zij in werkelijkheid zijn”. Ongerustheid over ziekte en zorg wordt zo langzamerhand volksaandoening nummer één in Nederland, stelt hij. „Zorgverzekeraars wakkeren met goedbedoelde preventieprogramma’s, onbedoeld, die gevoelens van malaise aan. En dat terwijl we met z’n allen nog nooit zo gezond zijn geweest als nu.”
(De Telegraaf)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Rubriek OverGeld: Analyse: Met een kluitje…
(De Telegraaf)

Reageer op dit artikel