nieuws

Von Koczian volgt Pennink op bij STFD

Archief

Ellen von Koczian (38) wordt per 1 januari 2009 de nieuwe directeur van de Stichting Financiële Dienstverlening (STFD). Zij volgt de huidige directeur John Pennink (63) op die als adviseur aan de STFD verbonden blijft.

 

Mr. Ellen von Koczian werkt sinds 1 mei 2007 bij de STFD. Sinds april van dit jaar was zij hoofd beleidszaken. Daarvoor werkte Von Koczian onder meer als beleidsmedewerker intermediaire distributie bij het Verbond van Verzekeraars.

 

  &nbspJohn Pennink heeft een gevarieerde loopbaan in de verzekeringsbranche achter de rug. Voordat hij in april 2006 bij de STFD ging werken, was hij directeur van het toenmalige Keurmerk Hypotheekbemiddeling, directeur van de NVA, algemeen directeur van Zurich Leven en beleidsmedewerker van de afdeling verzekeringswezen van het ministerie van Financiën.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.