nieuws

Volmachtpool DAK van start met vijf grote verzekeraars

Archief

Avéro Achmea en vier andere grote verzekeraars gaan de nieuwe volmachtpool van intermediairscollectief DAK vormen die begin 2009 ter beschikking van de leden komt.

 

Avéro Achmea is de eerste verzekeraar die het contract heeft getekend en de onderhandelingen met de andere partijen zijn bijna afgerond, aldus algemeen directeur Tim Schoonbergen van DAK. "In de pool zullen naast diverse producten van de deelnemende partijen, zoals een gezinspakketpolis, ook een rechtsbijstandverzekering en een uitvaartpolis worden aangeboden. Bij de ontwikkeling van deze pool hebben de leden overigens en grote rol gespeeld. In een enquête hebben zij hun voorkeur voor deze constructie uitgesproken."

 

  &nbspDAK-leden die een volmachtproduct sluiten kunnen via extranet en met behulp van CCS assurantiesoftware assistentie krijgen bij onder andere premievergelijking en een offerteaanvraag.

 

V.l.n.r.: Paul Vreeburg (manager volmachten Avéro Achmea), Edwin van Leeuwen (volmachtmanager DAK), Marjolein Groot (accountmanager volmachten Avéro Achmea), algemeen directeur Tim Schoonbergen van DAK en Jaap de Louw, directeur volmachten Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel