nieuws

Volmachten De Goudse voor EAG en Mooijman

Archief

De Goudse heeft een twee nieuwe schadevolmachten verleend. Eén aan EAG Assuradeuren en één aan het volmachtbedrijf van Mooijman Assurantiën in Voorburg.

 

Zowel EAG als Mooijman zijn kantoren waarmee De Goudse al lange tijd zaken doet. EAG is als volmachtbedrijf gelieerd aan de Eindhovense BAE-Groep, een samenwerkingsverband van circa 150 adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële dienstverlening. Het bedrijf heeft nu tien volmachten. Naast De Goudse zijn dat Arag, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Elvia, Fortis ASR, London, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal en Unigarant.

 

Mooijman

  &nbspHet volmachtbedrijf van Mooijman had al volmachten van Reaal, Nationale-Nederlanden, DAS en Monuta. Mooijman bedient 4.000 relaties en heeft twaalf medewerkers. Voor De Goudse zijn de volmachten van Mooijman en EAG – nummer 41 en nummer 42 – nog zeker niet de laatste dit jaar. "Er zitten er nog een paar in de pijplijn", aldus Bernardo Walta, directeur Volmachten van De Goudse.

 

(directeur EAG Assuradeuren) ondertekenen de overkomst. Toine van de Wiel (adjunct-directeur EAG Assuradeuren) en Eric Bijkerk (accountmanager Schade De Goudse) kijken staand toe.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.