nieuws

Volmacht Arag voor ING Assuradeuren

Archief

ING Assuradeuren heeft van rechtsbijstandverzekeraar Arag een volmacht verkregen voor een product dat op het topsegment van de zakelijke markt is gericht: de Director’s Legal Protection Policy (DLPP). Met de in de afgelopen maanden ontwikkelde DLPP wordt aan statutair directeuren een verzekeringsoplossing voor arbeidsrechtelijke situaties aangeboden. ING Assuradeuren is het volmachtbedrijf binnen ING Wholesale Banking, waarbinnen de assurantiedivisie bestaat uit Mandema & Partners en Insurance & Risk Consultancy. Op de foto van links naar rechts: Adriaan Meijer (ING), Richard Valkenburg (ING) en Marc van Erven (Arag).

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.