nieuws

Van Kampen biedt ArbeidOpvangPolis

Archief

Van Kampen Groep komt met de ArbeidOpvangPolis (AOP), een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zowel zelfstandigen als werknemers in loondienst die de verzekerde zelf ‘op maat’ kan samenstellen, met een uitkering tot _ 5.000 per maand.

 

Uitsluitend het werkelijke aantal uren dat per week het beroep wordt uitgeoefend en de aard van de werkzaamheden, bepalen de hoogte van de premie en niet het beroep zelf. Er wordt dan ook geen beroepenlijst gehanteerd. De (tijdelijke) uitkeringsduur bedraagt van 2 tot maximaal 7 jaar of tot de 65e verjaardag. Voor risicoklasse 4 is de eindleeftijd 60 jaar en voor klasse 5 is dat 55 jaar.

 

  &nbspDe AOP kan worden ondergebracht in de pakketpolissen van Van Kampen. De polis telt wel mee voor het verkrijgen van pakketkorting op alle andere polissen, maar kent zelf geen pakketkorting. Risicodrager is De Goudse.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.