nieuws

TPC de boer op met verzuimsoftware ERA

Archief

Arboadviesbureau TPC Passende Arbeid & beloning neemt het online softwareprogramma ERA (Eigen Risico Advies) voor verzuimverzekeringen over met als doel het product nadrukkelijker onder de aandacht te brengen van het grotere intermediair.

 

ERA is in 2003 ontwikkeld door actuaris Henry Aarts en zijn bedrijf Supremum. Het programma helpt bij de keuze van het eigen risico bij een ziekteverzuimverzekering. Tussenpersonen actief op het terrein van verzuim kunnen hiermee adviseren over bijvoorbeeld de keuze tussen conventioneel en stop-loss en deze keuze ook actuarieel onderbouwen. ERA kan nu in de eigen website van de tussenpersoon worden opgenomen.

 

  &nbspJohannes van der Wal, eigenaar van TPC en arbeidsdeskundige, ondersteunt het intermediair inhoudelijk bij het gebruik van het programma door zijn verzuimkennis in te brengen. Het gebruik is tot nu toe achtergebleven. Van der Wal wil uiteindelijk groeien naar honderd adviseurs die het programma gebruiken. Nu zijn dat er ongeveer tien.

 

Reageer op dit artikel