nieuws

Starters

Archief

Peulen Assurantiën (Sittard)

 

Richard Peulen is 41 en is na jarenlang in loondienst te zijn geweest bij Nationaal Spaarfonds nu voor zichzelf begonnen. Hij heeft ervaring met moeilijke hypotheekzaken maar gaat zich ook richten op schade en financiële planning. Peulen start zonder bestaande portefeuille. De vergunningsaanvraag is in behandeling, de beoogde startdatum is januari 2009.

 

De Man Financiële Diensten (Utrecht)

 

De 37-jarige Dave de Man Lapidoth is enig eigenaar van De Man Financiële Diensten. Zijn bedrijfsomschrijving is tweeledig: hij vestigt zich als tussenpersoon maar is eventueel ook als freelancer inzetbaar. De Man start begin volgend jaar, als de vergunning binnen is, zonder bestaande portefeuille.

 

Adviesbureau Reijmerink (Vinkeveen)

 

John Reijmerink is nu nog in loondienst, maar gaat vanaf maart beginnen met Adviesbureau Reijmerink. Hij gaat zich met name richten op hypotheken en aanverwante producten. Reijmerink is 51 en heeft jarenlange ervaring als hypotheekadviseur, nu nog bij GeldXpert. De vergunning moet nog worden aangevraagd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.