nieuws

Spreekuur kredietcrisis bij De Hypotheker

Archief

Franchiseketen De Hypotheker komt met een speciaal spreekuur waar alle consumenten terecht kunnen met vragen over de gevolgen van de financiële crisis voor bijvoorbeeld hun spaarhypotheek, bankspaarproduct of pensioen. De inloopspreekuren worden gepland tussen maandag 27 oktober en zaterdag 8 november in alle ruim 170 vestigingen.

Spreekuur kredietcrisis bij De Hypotheker

"Als mijn geldverstrekker omvalt, wat gebeurt er dan met mijn spaarhypotheek? Is het slim om nu een huis te kopen, of kan ik beter wachten? Zo krijgen we heel veel vragen", zegt commercieel directeur Bas Millenaar. "Mensen willen natuurlijk weten wat de kredietcrisis voor hun persoonlijke financiële situatie betekent. Aan de hand van de uitslag van onze Kredietcrisis Hypotheektest kan de consument samen met onze adviseur de persoonlijke gevolgen van de crisis vaststellen. Als het nodig blijkt te zijn, wordt er een vervolgafspraak met de adviseur gemaakt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.