nieuws

Samenwerking DAS en Kamer van Koophandel

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar DAS en Kamer van Koophandel Nederland gaan samenwerken tijdens juridische themadagen en op het gebied van het verspreiden van kennis.

 

Onderdeel van deze samenwerking is de aanwezigheid van DAS op een groot aantal locaties tijdens de themadagen ‘Wetten en Regels’, die alle Kamers van Koophandel organiseren op 25 november (www.kvk.nl/themadag).

 

  &nbspDaarnaast gaan de partijen informatie delen over juridische risico’s waar ondernemers regelmatig mee te maken krijgen, met als doel ondernemers hier preventief over te informeren.

 

DAS heeft inmiddels zes vestigingen in het land en zal deze samenwerking onder meer benutten om de lokale mkb-teams (met in het zakelijke marktsegment gespecialiseerde juristen) onder de aandacht te brengen. Deze teams bieden naast dienstverlening op verzekeringsbasis ook uitgebreide juridische dienstverlening op basis van ‘uurtje factuurtje’.

 

directeur DAS) en Frans van Steenis (algemeen directeur Kamer van Koophandel Nederland). Boven v n.r. Charles Staats (verkoopdirecteur DAS), Jerry Brouwer (projectmanager MKB DAS) en Paul Wolbers (productmanager Kamer van Koophandel Nederland).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.