nieuws

Samenwerking CVSP en KIFD

Archief

De Coöperatie van Service Providers (CVSP) is een samenwerking aangegaan met het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) op het gebied van ‘kwaliteitsborging’ van de administratieve organisatie van assurantiekantoren.

 

De CSVP bestaat uit de inkoop- en servicebedrijven BHOS, De Financiële Makelaar, Finsys, Home Invest, ISO/IBN, LNI, United Capital, VCN Hypotheken en Waerdenburg en bij hen het nationale AO-IC model van KIFD propageren. Dit is een internetoplossing voor de administratieve organisatie van het intermediair, eventueel aangevuld met een jaarlijks controlebezoek. Kantoren kunnen kiezen uit een kant-en-klare versie of een meer uitgebreide versie die vooral voor grotere kantoren is bestemd. Voor informatie: www.cvsp.nl.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.