nieuws

Ronald Pont vertrekt bij Fortis ASR

Archief

Ronald Pont vertrekt per 1 november bij Fortis ASR, waar hij sinds 1 juli 2006 directeur Marketing & Communicatie is. De intentie van Pont om binnen Fortis een vervolgstap in zijn carrière te zetten, kan door de recente ontwikkelingen rond Fortis niet meer worden gerealiseerd, aldus de maatschappij.

Ronald Pont vertrekt bij Fortis ASR

Pont (47) over zijn vertrek: "Ik kijk met trots terug op een periode waarin we – in de samenwerking met onze distributiepartners – voor Fortis ASR veel hebben bereikt op het gebied van klanttevredenheid, versteviging van marktposities en persoonlijke betrokkenheid bij succes." Voordat hij bij Fortis ASR aantrad, werkte Pont bij ABN Amro Private Banking. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.