nieuws

Regelgeving banksparen en digitale polissen in Wettenbundel

Archief

Opleider Nibe-SVV heeft de Wettenbundel Verzekeringen geactualiseerd en uitgebreid met de regelgeving over banksparen en digitale polissen. Examenkandidaten mogen deze bundel gebruiken tijdens WFT-examens van de SEFD en Nibe-SVV.

De artikelen in de bundel zijn onder meer afkomstig uit het Burgerlijk Wetboek, de Wet op het financieel toezicht, de Vrijstellingsregeling WFT, het Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen WFT, het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering, de Pensioenwet 2007, de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen, de Wegenverkeerswet en verschillende belastingwetten.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.